Wow! We wisten wel dat Puratex® meubelstof impregneer goed was, maar dat ook het gerenommeerde HOHENSTEIN intsituut Puratex® certificeert is wel bijzonder. Alleen bij hoge uitzondering en na verschillende tests, wordt dit certificaat verstrekt. Puratex® voldoet aan alle regels EN ISO 17050-. Puratex® is niet schadelijk voor het milieu en kan niet reageren met het menselijk lichaam. Gezamelijk heeft dit geresulteerd in een Eco pastpoort/certificaat. Stoffen veilig en goed impregneren doe je met Puratex®.

Puratex® impregneer is onderdeel van de Puratex® set (200 ml impregneer, voldoende voor 5 zitplaatsen). Wij adviseren de set omdat u hiermee voorzien bent van een compleet assortiment aan onderhoudsproducten. U kunt met deze set regulier onderhouden (2x per jaar) en adequeaat reageren bij vlekken. Behalve de impregneerspray bevat de set: Puratex® Cleaning Water (gedestilleerd), Puratex® Strong Cleaner, reinigingshandschoen, spons en instructieboekje.

LCK heeft al meer dan 10.000 meubelstoffen getest! Heeft u vragen over stoffen, vlekken of onderhoudsproducten? Neem dan contact op.


Of zocht u naar:


© 2018 - 2024 Linteloo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel