STAALTJE

Het gebeurd regelmatig! Meubelstukken met kwalitatief hoogwaardige bekleding worden van generatie op generatie doorgegeven. Dit vinden wij natuurlijk prachtig! Laat dit soort meubelstukken niet op zolder staan, maar knap ze op! LCK krijgt dagelijks talloze foto's van uitgedroogde lederen fauteuils en stoffige banken. Met een beetje geduld en de juiste onderhoudsproducten geef je deze meubels weer aan de volgende generatie door. 

Het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer je nog over de originele aankoopbon beschikt. Hier staat alle informatie met betrekking tot het type leder en kleur op. Maar.. we kunnen ons voorstellen dat deze niet altijd meer aanwezig is. Dus, wat doe je dan? Stuur ons een staaltje toe!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoef je geen A4 formaat in te sturen, een dun reepje leder (vergelijkbaar met je pink) is meer dan voldoende. Dit valt vaak gemakkelijk weg te knippen achter een rits, sluiting of aan de onderkant van een meubelstuk. Heb je 'matchende' kussens? Open dan de rits, vaak overlapt het leder hier enkele centimeters.  

Benieuwd wat we verder nog adviseren? Stuur ons dan een scherpe foto per mail, je vindt al onze gegevens op de contactpagina


Postadres:                            
LCK Nederland BV
Postbus 16   
7390 AA Twello      

Vergeet niet om duidelijk je eigen gegevens te noteren, zoals je naam en een mailadres. Zodra het staaltje in ontvangst is genomen door LCK ontvang je een bevestiging en wordt jouw order verder verwerkt. 

 

© 2018 - 2024 Linteloo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel