Service


De servicedienst van LCK Nederland voert óók op locatie werkzaamheden uit. Onder andere leerreparaties, stof reinigen en impregneren behoren tot de werkzaamheden.

Leer reparaties
Kleine leerreparaties, zoals oppervlakkige beschadigingen, krasjes en transportschade in gepigmenteerd gladleder kunnen ter plaatse hersteld worden. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Benieuwd of dit iets voor jou is? Stuur dan een foto in: info@lcknederland.nl.

Stof reinigen
De experts van LCK® reinigen niet alleen vlekken, maar ook complete meubels rondom. Dit laatste komt van pas wanneer de bank smoezelig is geworden, of wanneer je een bank van iemand anders overneemt. Met professionele sproei-extractie apparatuur wordt de stof als het ware 'doorgespoelt' en voelt en ruikt je bekleding weer lekker fris.

Onderhoudsabonnement
Geen zin, tijd of puf om jouw meubels te reinigen? Geen probleem! Met een onderhoudsabbonnement worden jouw meubels jaarlijks onderhouden door de professionals van LCK Nederland. Met een op maat gemaakt plan zorgen we ervoor dat je nog jaren kunt genieten van jouw prachtige Linteloo designmeubels. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Impregneren
Nieuwe meubels kunnen extra beschermd worden met Puratex® impregneer, dit kan ook op locatie op het moment dat de meubels uitgeleverd worden. In overleg met de winkelier, fabrikant en jouw agenda stemmen we dit helemaal op maat af. 

 


Vragen?
Heb jij een andere vraag over de service(dienst) van LCK? Neem dan contact op.

© 2018 - 2024 Linteloo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel