Altijd de juiste kleur!
Een Keralux® colour repair set kan op twee manieren gemaakt worden: 

  1. Ik weet met welk soort leder, én welke kleur er op mijn meubelstuk  gestoffeerd is. Scroll dan naar beneden en kies voor de Keralux® colour repair set.
  2. Deze informatie heb ik niet. Lees dan even verder!

Zodra je weet om welk leder en om welke kleur het gaat klik je op het onderstaande artikel. Vervolgens  kies je in het keuzemenu eenvoudig de juiste kleur. Het kan ook zo zijn dat je niet (meer) weet om welk soort leder/kleur het gaat. Maak je geen zorgen, iedere kleur is te maken indien je ons een staaltje toezendt. De kleur wordt dan speciaal op maat gemaakt.

Staaltje? 
Een staaltje is een klein stukje leder. Schrik niet! Voor het produceren van een Keralux® colour repair set hebben we maar een heel klein reepje leder nodig, 1-4 centimeter is al voldoende (vergelijkbaar met je pink).
De meeste meubels hebben een rits of een andere sluiting waarachter het leder enkele centimeters overlapt. Hier kun je meestal wel een klein stukje weg knippen. Of, misschien heb je wel een kussen in hetzelfde leder
(en dezelfde kleur!) waar je makkelijk een stukje weg kunt knippen. 

Staaltjes mogen worden opgestuurd naar de postbus van LCK Nederland:  Postbus 16, 7390 AA Twello

Waarom kleur herstellen? 
Met een Keralux® colour repair set kun je de originele kleur weer zoveel mogelijk herstellen.
Gelijktijdig worden kleine krasjes als ook beginnend cracquelé (kleine barstjes in het leder) weer ingekleurd.
Het laboratorium maakt precies de juiste kleur. De experts van LCK hebben ruim 30 jaar ervaring en maken gebruik van een fysieke database van meer dan 30.000 stalen. 

Tip!
Voelt het leder erg droog aan? Of neem je een ouder bankstel van iemand over? Combineer dan de Keralux® colour repair set dan met de Keralux® lederbalsem. De lederbalsem werkt als een soort pepmiddel en doet het leder weer helemaal opleven. Doordat je het leder eerst intensief voedt zullen nieuwe kleurpigmenten egaler worden opgenomen en wordt het eindresultaat een stuk mooier. Dit is zeker het overwegen waard wanneer je van plan bent het in één keer helemaal goed te doen!  Behandel het leder eerst met de balsem en laat dit 7 dagen intrekken zodat de voedingsstoffen goed worden opgenomen. Je kunt het leder natuurlijk gewoon in gebruik nemen. Na 7 dagen begin je pas met kleuren.

Aansluitende vragen of gewoon nieuwschierig? Stuur een vraag of een foto naar info@lcknederland.nl en LCK helpt je  graag verder. 
 LCK NEDERLAND - LINTELOO - ONDERHOUDSPRODUCTEN - ADVIES - KWALITEIT - AANDACHT - MEUBELS - LEDER - STOF - HOUT - MARMER & KERAMIEK - PERSOONLIJK ADVIES - CONTACT - PROFISSIONALITEIT - ZEKERHEID - PRACHTIG - UITSTRALING - OEKO-TEX® CERTIFICAAT

 

© 2018 - 2024 Linteloo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel