Vorige Artikel 10 van 10 Volgende

Puratex® impregneerspray

€ 17,00 (inclusief btw)

Voor het beschermen van meubelstof.

De Puratex® impregneer voor stof is gemakkelijk aan te brengen, zonder drijfgassen, in een handige pompverstuiver. Voordat de impregneer kan worden aangebracht dient de meubelstof schoon en stofvrij te zijn. 


Werkwijze:

Werkwijze:

Halfjaarlijks onderhoud: 

  1. Maak het meubelstuk stofvrij. Gebruik een stofzuiger met meubel opzetstuk of de LCK® reinigingshandschoen. De combinatie van de LCK® reinigingshandschoen en Puratex® reinigingswater frist de stof weer helemaal op. Een paar druppels op de handschoen is vaak al voldoende. Vervolgens het hele meubelstuk afnemen. 
  2. Goed laten drogen (ca. 1 uur)
  3. De stof impregneren met de Puratex® impregneer. Houdt de pompverstuiver op een afstand van 20-30 centimeter boven de stof en sproei een dun, gelijkmatig laagje over de stof heen. Probeer de pompverstuiver zo verticaal mogelijk te houden. Voorkom druppelvorming. De stof goed laten drogen.

Bij vlekken: 

  1. Verwijder grove vervuiling over mogelijk met een lepel of de botte kant van een mes. 
  2. De vlek vervolgens behandelen met de Puratex® strong cleaner. Doe wat van de reiniger op een schone doek en bewerk de vlek. Werk altijd van buiten naar binnen en behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf. 
  3. Na reinigen met Puratex® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen. Eventueel een keer herhalen.
  4. De stof impregneren met de Puratex® impregneer. Houdt de pompverstuiver op een afstand van 20-30 centimeter boven de stof en sproei een dun, gelijkmatig laagje over de stof heen. Probeer de pompverstuiver zo verticaal mogelijk te houden. Voorkom druppelvorming. De stof goed laten drogen.

Aanbevolen frequentie: 

Halfjaarlijks, voldoende voor ca. 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Puratex® impregneer (200ml)


Belangrijk:

Probeer producten altijd eerst even uit op een onopvallende plek!

Niet geschikt voor:

Zijde


Tip:

Deze impregneer is onderdeel van de Puratex® complete verzorgingsset en is ook verkrijgbaar als Puratex® strong protector (500ml intensieve impregneer). 

Na het impregneren laat je de stof goed drogen. Na circa 2 uur is de stof droog en kun je het meubelstuk weer gebruiken. De Puratex® heeft zijn optimale werking na 24 uur. 


Wist je dat?

  • Onze Puratex® impregneer het OEKO-TEX® certificaat heeft mogen ontvangen? Dit bekende certificaat van het gerenommeerde Hohenstein instituut is uitgereikt vanwege de uitzonderlijke functionaliteit van Puratex® impregneer, de gebruiksvriendelijkheid én omdat het geen invloed heeft op de stof, mens of milieu!
© 2018 - 2021 linteloo-careproducts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel